Geen categorie

Drukke week op de valreep van de vakantie

Hoe blij waren we, toen er weer activiteit in het Dorpshuis kwam! Weliswaar nog steeds met afstand houden, veel desinfecteren en flink ventileren, maar het kon weer. Nu is de vakantie begonnen. In de laatste schoolweek vóór de vakantie was er van alles te doen. Groep 8 van basisschool De Viergang had in plaats van hun traditionele musical een bijzondere film te bieden aan de ouders. De jeugd van het DSS-opleidingsorkest nam tijdens hun voorlopig laatste repetitie een voorschotje op de vakantie met een gezellige avond. Patatjes, limonade en spelletjes in plaats muzieknoten!

En muziekpraktijk Muziekwijs heeft in deze week twee voorspeelavonden georganiseerd. Twee heel verschillende avonden, maar beide ook weer met een heel divers programma. De muziekbranche heeft lang op de waakvlam gestaan, maar ook Muziekwijs is binnen de mogelijkheden zo goed mogelijk blijven lesgeven. De leerlingen stonden dan ook te popelen om aan het publiek te laten horen wat ze geleerd hadden.

Na deze spetterende week keert de rust weer. Wij wensen iedereen een fijne vakantie en hopen jullie allen daarna weer in het Dorpshuis te mogen begroeten.

Aankomende evenementen